Actualitat de la UE Castelldefels, UE Cornellà i Santfeliuenc FC

Imprimeix
.

La plantilla UE Castelldefels ha patit una nova variació. Kevin Díez –foto- ha deixat l’entitat després de tota una vida lligat a l’entitat -gairebé 13 anys-. La manca de minuts en una temporada que ja va començar malament per la lesió al peu que va patir a l'agost a precipitat la seva decisió de marxar del club i incorporar-se al també conjunt castelldefelenc del Vista Alegre, de la Primera Catalana.

D’altra banda, avui, a partir de les 19.30 hores, es presenta la candidatura de José Gàlvez a l’Hotel NH de Cornellà de Llobregat. Amb aquest acte, Gálvez donarà inici a la seva campanya electoral per a ser reelegit president de la UE Cornellà en unes eleccions que es celebraran el 9 de desembre. S’exposarà el seu projecte de club, defensarà el model de gestió i insistirà en els valors esportius i educatius de l’Escola de Futbol del Cornellà.

Mentre, avui divendres 16 de novembre se celebrarà la presentació oficial de tots es equips del Santfeliuenc FC al camp de Les Grasses a partir de les 18 hores.

Marçal Fontanals – UEC - CJG - SFC / Foto: UEC