Víctor Aguilera i Carla Fernández guanyen la Cursa Solidària de Sant Just

La prova atlètica va aplegar al voltant dels set-cents participants

Víctor Aguilera i Carla Fernández es van imposar a la Cursa Solidària de Sant Just Desvern que es va celebrar dissabte 15 d’octubre i va arribar a la seva setena edició. La prova atlètica va aplegar al voltant dels set-cents participants que es van distribuir en les diferents categories.

cursa sant just 0029

Aguilera va invertir un temps de 15’46’’ per a recórrer cinc quilòmetres. Sergio Bejarano (16’32’’) i Miguel González (Fisio Monasterio, 17’04’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, Fernández, del Triatlón Oviedo, va fer un registre de 19’48’’. Van completar el podi Liliana Cunha (Fastrriatlon, 20’08’’) i Sònia Canals (Fasttriatlon, 20’26’’).

Els beneficis de la cursa van anar destinats a l’Hospitalt Maternoinfantil de Sant Joan de Déu. El Club Atletisme Sant Just va organitzar la prova i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i l’Obra Social Sant Joan de Déu

Redacció / Fotos: Aj. Sant Just (arxiu)