El Torneig Vila de Gavà arriba a la trenta-dosena edició

Se celebra del 14 al 16 d’octubre a les instal·lacions esportives de Can Torelló

Les  instal·lacions esportives de Can Torelló acullen, de divendres 14 al diumenge 16 d’octubre, la trenta-dosena edició del Torneig Vila de Gavà organitzat pel Club Beisbol i Softbol Gavà. La competició, que compta amb la col·laboració la Federació Catalana Beisbol Softbol, l’Ajuntament i el Consell Català de l’Esport, es reprèn després de tres anys d’aturada forçosa arran de les restriccions derivades de la pandèmia.

311668411 771200070895276 4559406415554990764 n

Equips participants

A més del CBS Gavà, prendran part en el torneig els italians dels Angels Nettuno, els Lions Nettuno i els Crocetta Parma, els txecs del B. Academy i els britànics London Archers. A nivell nacional es comptarà amb la presència dels Jabatos d’Osca i dels CBS Barcelona, Sant Boi i Viladecans.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix