WTC Almeda Park presenta l’eRacing ETSEIB junt amb Vanderlande

Un equip fundat per estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB, UPC) que desenvolupa una moto elèctrica de competició

El WTC Almeda Park, a Cornellà de Llobregat, va acollir la presentació del nou equip eRacing ETSEIB, un equip fundat per estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB, UPC) que desenvolupa una moto elèctrica de competició.

202210051023569401

La jornada, organitzada al costat de Vanderlande, va servir per a donar el tret de sortida a la nova temporada i ha permès revelar la decoració que lluirà el prototip durant aquest període. Vanderlande, que ocupa 2.907 m² de l'edifici 6 de World Trade Center Almeda Park i és el patrocinador principal de l'esquadra i líder en sistemes d'automatització de processos logístics, va inaugurar recentment una càtedra d'empresa al costat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que busca acostar la indústria a l'àmbit universitari.

Fdq30AdWAAAqogc

L'eRacing és una plataforma per a joves estudiants d'enginyeria que volen fer els primers passos en la seva carrera professional, treballant en un ambient competitiu on posar a prova les seves capacitats. Els membres de l'equip dissenyen, fabriquen i testen una moto elèctrica de competició, completament funcional, que participa en el certamen internacional MotoStudent, on equips universitaris al voltant del món competeixen per la victòria final en el traçat aragonès de MotorLand. La majoria dels components del prototip que construeixen són de disseny i desenvolupament propi, incloent-hi tot el sistema elèctric (bateria, inversor, telemetria, refrigeració, sistemes de seguretat...) i elements mecànics com a xassissos, basculant i bastó; el que catalitza l'aprenentatge i la presa de decisions.

Feu52bKX0AAZhO5

"Aquest projecte permet desenvolupar-te de manera exponencial tant a nivell personal com professional. Treballem perquè eRacing continuï creixent i generant talent en el futur. Des de l'equip agraïm la col·laboració tant de la nostra universitat, com de les empreses que patrocinen a l'equip; gràcies a ells tenim les eines necessàries per a gaudir d'una vivència única", assegura Ignasi Díaz, Team Leader de eRacing ETSEIB.

Redacció / Fotos: eRacing ETSEIB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix