Antonio Godoy i Raquel Parrado, campions de la Cursa dels 10 Km

L’atletisme va ser protagonista diumenge passat a Sant Vicenç dels Horts. Els carrers de la localitat es van aplegar d’atletes, uns cinc-cents, segons els organitzadors. El podi, a la categoria absoluta masculina, la va encapçalar l’atleta del Pratenc AA, Antonio Goody, amb un temps de 33’56’’. Roger Esteve, del Club Atlètic Sant Vicenç dels Horts (34’09’’) i David Calderón (34:21) van ser segon i tercer respectivament.

A la categoria femenina, la corredora del Club Atlètic Sant Vicenç, Raquel Parrado, va guanyar amb un crono de 37 minuts i 31 segons. Isabel Olivan (Slop.cat, 42’51’’) va ser segona, i Naiara García Márquez (45’05’’, Club Atlètic Sant Vicenç dels Horts), tercera.

Estrena del Club Atlètic Sant Vicenç Horts

Amb només un mes de vida, el Club Atlètic Sant Vicenç dels Horts debutava ahir en la prova del seu poble. Raquel Parrado, Roger Esteve i Naiara Garcia van aconseguir les primeres victòries d’una entitat que vol agrupar tots els corredors de Sant Vicenç, des dels més populars als més experimentats. Totes les classificacions de la 4a Cursa de 10 Km es poden consultar a www.championchip.cat i a www.svh.cat/esports.