El Barça CBS perd la final de la Lliga Catalana Femenina

El Cadí La Seu es va imposar per un clar 60-42 al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau ha acollit aquest migdia la final de la 34a edició de la Lliga Nacional Catalana AON 2022 Femenina. El Cadi La Seu s'ha proclamat campió en derrotar el Barça CBS en la Final per 60-42. El conjunt de l'Alt Urgell ha reeditat el títol aconseguit l'any passat i ha aixecat la seva cinquena Lliga Catalana Femenina.

52398240927 c955050d43 c

El Barça CBS, que aquest curs debuta en la màxima categoria, ha plantat cara fins a l'inici de l'últim quart, però en l'esprint final ha acabat cedint davant del conjunt de Jordi Acero, que ha fet un excel·lent treball defensiu i que ha estat liderat en atac per Laura Peña (17 punts i 19 de valoració), escollida MVP de la Final. Per part de les blaugrana, la màxima anotadora ha estat Jolene Anderson (12 punts).

52398333812 166a21e532 c

El tècnic del Barça CBS, Isaac Fernández, ha admès la superioritat de Cadí La Seu, especialment en l'apartat defensiu: "Felicitar el Cadi pel triomf. No han abaixat mai el ritme ni la intensitat i nosaltres hem arribat al final molt cansades. Més enllà d'aquests darrers 10 minuts, però, el seu treball defensiu ha estat molt bo tot el partit, causant-nos sempre molts problemes."

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix