Joel Plata, tercer al Memorial Joaquim Blume

El gimnasta viladecanenc, que va guanyar en la prova de salt, va finalitzar per darrere del guanyador, el britànic Joe Fraser, i del japonès Kazuma Kaya, segon

El britànic Joe Fraser i la italiana Manila Esposito, de quinze anys, es van proclamar aquest dissabte guanyadors de la 40a edició del Memorial Joaquim Blume-Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Gimnàstica Artística, disputat en el CEM Olímpics del Vall d'Hebron de la ciutat comtal amb la participació de vint-i-dos gimnastes (deu femenines) de nou nacions.

joelet blume 2

El tercer lloc del podi va ser per al gimnasta de Viladecans Joel Plata, de vint-i-quatre anys que va ser bronze en barra fixa del Campionat d'Europa 2022 de Munic. Va participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, ocupant el dotzè lloc per equips i també va guanyar la medalla de plata en el concurs complet dels Jocs del Mediterrani d'Orà 2022. Plata va realitzar una gran actuació, va guanyar en salt i això el va portar a aconseguir el tercer calaix amb 83.100. Les altres puntuacions del viladecanenc van ser: 13,800 en terra i cavall amb arcs; 13,200 en anelles; 14,700 en paral·leles; i 12,650 en barra.

joelet blume 3

La gimnasta del CGE Les Moreres d'Esplugues de Llobregat, Paula Raya, va finalitzar en cinquè lloc de la classificació final amb un total de 50.050 punts.

Per a alguns dels competidors aquesta va ser l'última prova d'alt nivell abans del Campionat del Món, que es disputarà a Liverpool del 29 d'octubre al 6 de novembre.