El Barça CBS es classifica per a la final de la Lliga Catalana Femenina

Es va imposar a la semifinal a l’Spar Girona per 59-62 i s’enfrontarà a la final davant el Cadí La Seu

Sorpresa de les grans al pavelló municipal Girona-Fontajau. El Barça CBS es va classificar per a la final de la trenta-quatrena edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina després de guanyar a la segona semifinal de la competició davant l’amfitrió Spar Girona per 59-62. El seu rival a la final serà el Cadí La Seu, que es va imposar a l’altra semifinal davant el Joventut de Badalona per 63-50.

semi barça

Les blaugranes, que enguany s’estrenen a la màxima categoria, van començar manant amb una sortida fulgurant (0-7), amb protagonisme ofensiu de Kristina Rakovic, i va obligar a l'Spar Girona a remar a contracorrent. Les de Bernat Canut, amb María Pérez Araujo sumant cinc punts seguits, es van poder refer tímidament del cop inicial (6-9), però sense encert en atac (4/15 tirs de camp) van veure com el Barça CBS va arribar a guanyar de dotze (10-22). L'empenta de les baixllobregatines va continuar en el segon quart i amb dos triples de Carolina Guerrero i Viktoria Mrcheva van enfilar encara més el seu avantatge (17-30). L'Spar Girona semblava tocat, però Araujo (9 punts al descans) i Eshaya Murphy (7) van aparèixer per mantenir vives les gironines al descans (29-37). 

semi barça 2

La reacció de l'Spar Girona es va confirmar en el tercer quart i un triple de Murphy i un contraatac vertiginós de Rebeka Gardner van poder restablir l'equilibri (39-41). Poc després les de Canut es va posar per primer cop per davant amb un triple de María Pérez Araujo (47-45) i el matx va entrar en un frec a frec molt espectacular. El tercer quart va acabar amb les gironines per davant (49-48). Una gran Kristina Rakovic, inspiradíssima en l'inici del darrer període, va tornar a posar per davant el Barça CBS (53-57). L'Spar Girona no va dir la darrera paraula i va tornar a aferrar-se al partit per forçar un final d'autèntic infart (58-59), però un triple de Carolina Guerrero (58-62), a un minut del final, va ser decisiu per decantar la balança a favor de les blaugranes. I això que dos tirs lliures errats per Anna Cruz van donar una última opció a les amfitriones de forçar la pròrroga, amb un triple sobre la botzina de Murphy que no va entrar. 

semi barça 3

Kristina Rakovic (15 punts) i Carolina Guerrero (10) van ser les màximes encistelladores del Barça CBS, mentre que Eshaya Murphy (15) i María Pérez Araujo (14 i 21 de valoració) foren les millors de l'Spar Girona.  El tècnic del Barça CBSIsaac Fernández, va destacar la bona feina de les seves jugadores: "Tenint en compte que tot just comencem la temporada, hem estat prou bé durant els quaranta minuts i estic molt content. A més, quan el Girona ha apujat el to físic al tercer quart ens hem sabut aferrar al partit."

La Final de la Lliga Catalana Femenina es disputarà aquest diumenge 2 d'octubre a partir de les 12:15 hores i s'emetrà en directe per Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

Redacció / Fotos: FCBQ-Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix