CB Cornellà i CB Prat, per la Lliga Catalana LEB Plata

Els blaus s’enfrontaran a les semifinals davant el Salou, mentre que el conjunt potablava tindrà al Mollet com a rival

Mollet del Vallès acollirà aquest cap de setmana la Final a Quatre de la Lliga Catalana AON 2022 LEB PlataCB Cornellà, Recambios Gaudí CB Mollet, CB Prat i Brisasol-CB Salou A són els equips participants en aquesta fase final que tindrà el Pavelló Municipal Plana Lledó com a epicentre.

FdvVqh6XoActBCT

Els guanyadors s'enfrontaran a la gran final, prevista per diumenge 2 a les 19:30h, mentre que els perdedors pugnaran prèviament pel 3r i 4t lloc a les 17h. Tots els partits es podran veure en directe i de forma gratuïta a través de la plataforma d'esport català de la UFEC, Esport+.

Fdh71gsWYAAPyTi

FcxiFzHWAAEFSiU

La competició va arrencar amb una eliminatòria prèvia en la qual el Brisasol-CB Salou A es va imposar, a partit únic, davant el CB L'Hospitalet per un 60-67 i classificant-se per a la Final a Quatre que obriran el conjunt cornellanenc, vigent campió de la Lliga Catalana LEB Plata, i el quadre salouenc, dissabte 1 a les 17h. El segon torn de semifinals serà per l'amfitrió molletà, que es veurà les cares amb el bloc pratenc a les 19:30h.

Presentació

Les instal·lacions del Parc Esportiu Llobregat van ser escenari de la presentació oficial del primer equip masculí del CB Cornellà. Durant l’acte també es va donar a conèixer les noves samarretes que ja llueixen els equips de bàsquet de l’entitat esportiva, la renovada web així com el nou logo del club. El moment més emotiu de l’acte va ser l’homenatge al directiu Pedro Megías, tota una vida treballant per al club blau.

IMG 3333

El president del CB Cornellà, José Manuel Hernández, va manifestar durant la seva intervenció que s’inicia “una nova temporada amb molta il·lusió i nous reptes esportius. Els primers equips sèniors masculí i femení han de ser on els jugadors i jugadores de la base s’han d’emmirallar”. A més, el mandatari va manifestar que vol “una pàgina web molt activa” i que “som una gran família i hem d’arribar a la resta del municipi.”

IMG 3334

IMG 3336

Gustavo Oliver, director esportiu del CBC, va indicar que el club compta amb tretze equips masculina, nou femenins i una base de 50-60 nens i nenes. “Som un club de formació on no tenim enemics sinó rivals”, va dir.

Mateo Rubio, màxim responsable tècnic del primer equip masculí, considera que és una temporada “on hem de deixar el nom de la ciutat el més amunt possible. Ho hem de passar el millor possible amb esforç i constància en el treball.”

IMG 3337

D’altra banda, es va anunciar que el Torneig Solidari del CB Cornellà, que col·labora anualment amb La Marató de TV3, es farà es cap de setmana del 10 i 11 de desembre en una doble jornada. Dissabte jugaran els i les cadets de primer any, i diumenge els i les de segon any. L’escenari serà el Parc Esportiu Llobregat.

Redacció / Fotos: CB Cornellà-CB Prat-LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix