Gavà va celebrar la seva Nit de l’Esport

La llançadora de martell Laura Redondo, la jugadora de voleibol Patricia Llabrés i el jove jugador d’escacs Xavier Escoriza, entre els premiats

La Nit de l’Esport 2022 es va celebrar a l’Espai Maragall de Gavà amb un objectiu molt clar: premiar als esportistes, clubs, i persones relacionades amb l’esport, que més han excel·lit en aquest any.

nit esport 1.gava

Entre els esportistes reconeguts hi havia dos noms propis tan especials com Laura Redondo i Xavier Escoriza. L’atleta va rebre la distinció com a millor esportista de l’any juntament amb la jugadora de voleibol Patricia Llabrés. D’altra banda, va rebre una menció especial per la seva progressió en el darrer any assolint fites com la segona posició en la fase territorial del Campionat de Catalunya Sub 12.

nit esport 2

També van ser distingits l’Agrupció de Futbolistes Veterans de Gavà i el Club Bàsquet Gavà pels seus cinquanta anys, el Futbol Club Gavà, pel seu centenari, i també va haver-hi un record especial per Juan José Sebastián, que va dedicar tota la seva vida a l’educació i a l’esport de base.

nit esport 3

Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, va presidir l’acte i va dirigir unes breus paraules als assistents. L’alcaldessa va voler felicitar a tots els que havien rebut una distinció: “És molt just que en el món de l’esport es posi en relleu tot allò que feu els infants, els adults, els entrenadors, les famílies, i les entitats, que són el teixit que fa possible no només que es pugui fer esport a la ciutat sinó també que es pugui implementar una cultura de l’esport”.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix