El Levante Las Planas passa de ronda a la Copa de la Reina

L’equip de Ferran Cabello es van imposar per un contundent 0-4 davant el Real Unión de Tenerife Santa Cruz

Nou èxit de l’equip femení del Levante Las Planas. Les santjoanenques van eliminar ahir al Real Unión Tenerife Santa Cruz després de guanyar per 0-2 en el partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa de la Reina, duel que es va suspendre en el seu dia a causa de la vaga arbitral que van promoure les col·legiades de l’RFEF.

UG6ESJIGLRCHLJSK7IX2K2NVZI

L’equip baixllobregatí només va necessitar quinze minuts per obrir el marcador. Natalie Muth va aconseguir el 0-1. Poc abans del descans, en el minut 42, Núria Garrote va ampliar l’avantatge en el marcador amb el 0-2. Al minut 74, Natalie Muth va signar el doblet (0-3). I quatre minuts després, Trudi Carter va fer el 0-4. La victòria va donar el passi a les jugadores dirigides per Ferran Cabello per a la següent ronda de la Copa de la Reina.

Redacció / Fotos: FC Levante Las Planas