CB Martorell i CB Santfeliuenc lluitaran per la Lliga Catalana EBA

Imprimeix

Avui se celebren els quarts de final per estar a la Final a Quatre a La Bisbal d’Empordà

La 41a edició de la Lliga Nacional Catalana EBA ja és aquí. El Barça, el CB Granollers-Pisos.com, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, el CB Martorell, el Pajarraco CB Santfeliuenc, la UE Mataró Homs, l'Ibersol CB Tarragona i el FC Martinenc Bàsquet són els equips participants per disputar els quarts de final de la competició.

6TkqdpOqpykZA5Gi

Els guanyadors de les quatre eliminatòries es classificaran per a la Final a Quatre, que tindrà lloc al Pavelló Municipal de La Bisbal d'Empordà el pròxim diumenge 25 de setembre. Les semifinals arribaran durant el matí de diumenge (10:30h i 12:15h) mentre que la Final es celebrarà el mateix dia a les 18h.

FdKkr3fWAAAcJf6

Lalnf5iPDEiYpCbA

El vencedor de la sèrie entre Barça i Granollers es veurà les cares amb el Pajarraco CBS (1r del Grup 5) o la UE Mataró Homs (1r del Grup 3), que protagonitzen l'únic partit que enfronta dos invictes de la fase prèvia. Dissabte a les 18:10h en el Poliesportiu La Salle Bonanova es donaran cita els baixllobregatins, que venen després d'assaltar Castelldefels, Martorell i Esparreguera, i els grocs, que arriben havent tombat el Granollers i la Penya al Josep Mora i d'emportar-se el derbi mataroní a Valldemia. Els nois d'Itai Levy han confeccionat un planter de molta qualitat en totes les seves línies i amb un arsenal en atac molt divers, on ressalta el talent de Nil Brià, Mouhamadou Diop i Jaume Zanca. Pel que fa els de Charly Giralt, acudeixen a un nou matx a cara o creu amb la moral pels núvols, havent signat un nou triomf del derbi de la capital del Maresme. Amb una rotació àmplia i profunditat de banqueta, l'aler Jordi Juanola (23 punts) continua erigint-se com l'estrella d'unes línies on també destaquen Pol Cánovas, Gerbert Martí, Marc Traver o el nou reforç interior Omaru Touré.

FcUBxCHWAAQC0dO

5yldSUKVRolOtt1n

Per l'altra part del quadre, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet (1r del Grup 2), amfitrió i equip coorganitzador de la Final a Quatre, jugarà contra el CB Martorell (2n del Grup 5), dissabte a les 18:10h, per un bitllet històric a semifinals. El nou projecte bisbalenc amb el tècnic Carles Rofes al capdavant ha començat de forma impecable, acreditant tres sòlids guanys contra el filial gironí i el Vic, a territori empordanès, i apuntant-se el derbi amb el Quart al feu verd-i-negre. Amb la defensa com a bandera, el base Xavi Torrent (15 punts) segueix com a punta de llança d'un planter que ha incorporat molta capacitat anotadora amb els fitxatges de l'aler Jaume Solé (18 punts) i del pivot Lamin Dibba (13 punts). A les files que gestiona Manuel Hernández, els martorellencs sumen dues victòries consecutives a domicili, superant la resistència esparreguerina i castelldefelenca. A través d'un joc vistós i un ritme alt, els blaus tenen en Albert Valle, Miquel AliagaAlejandro Garaizabal i Pol Saiz un pòquer de jugadors que assegura gairebé 50 punts per tarda als d'Hernández.

Redacció / Fotos: CBS-CBM-FCBQ