CB Martorell i CB Santfeliuenc lluitaran per la Lliga Catalana EBA

Avui se celebren els quarts de final per estar a la Final a Quatre a La Bisbal d’Empordà

La 41a edició de la Lliga Nacional Catalana EBA ja és aquí. El Barça, el CB Granollers-Pisos.com, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, el CB Martorell, el Pajarraco CB Santfeliuenc, la UE Mataró Homs, l'Ibersol CB Tarragona i el FC Martinenc Bàsquet són els equips participants per disputar els quarts de final de la competició.

6TkqdpOqpykZA5Gi

Els guanyadors de les quatre eliminatòries es classificaran per a la Final a Quatre, que tindrà lloc al Pavelló Municipal de La Bisbal d'Empordà el pròxim diumenge 25 de setembre. Les semifinals arribaran durant el matí de diumenge (10:30h i 12:15h) mentre que la Final es celebrarà el mateix dia a les 18h.

FdKkr3fWAAAcJf6

Lalnf5iPDEiYpCbA

El vencedor de la sèrie entre Barça i Granollers es veurà les cares amb el Pajarraco CBS (1r del Grup 5) o la UE Mataró Homs (1r del Grup 3), que protagonitzen l'únic partit que enfronta dos invictes de la fase prèvia. Dissabte a les 18:10h en el Poliesportiu La Salle Bonanova es donaran cita els baixllobregatins, que venen després d'assaltar Castelldefels, Martorell i Esparreguera, i els grocs, que arriben havent tombat el Granollers i la Penya al Josep Mora i d'emportar-se el derbi mataroní a Valldemia. Els nois d'Itai Levy han confeccionat un planter de molta qualitat en totes les seves línies i amb un arsenal en atac molt divers, on ressalta el talent de Nil Brià, Mouhamadou Diop i Jaume Zanca. Pel que fa els de Charly Giralt, acudeixen a un nou matx a cara o creu amb la moral pels núvols, havent signat un nou triomf del derbi de la capital del Maresme. Amb una rotació àmplia i profunditat de banqueta, l'aler Jordi Juanola (23 punts) continua erigint-se com l'estrella d'unes línies on també destaquen Pol Cánovas, Gerbert Martí, Marc Traver o el nou reforç interior Omaru Touré.

FcUBxCHWAAQC0dO

5yldSUKVRolOtt1n

Per l'altra part del quadre, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet (1r del Grup 2), amfitrió i equip coorganitzador de la Final a Quatre, jugarà contra el CB Martorell (2n del Grup 5), dissabte a les 18:10h, per un bitllet històric a semifinals. El nou projecte bisbalenc amb el tècnic Carles Rofes al capdavant ha començat de forma impecable, acreditant tres sòlids guanys contra el filial gironí i el Vic, a territori empordanès, i apuntant-se el derbi amb el Quart al feu verd-i-negre. Amb la defensa com a bandera, el base Xavi Torrent (15 punts) segueix com a punta de llança d'un planter que ha incorporat molta capacitat anotadora amb els fitxatges de l'aler Jaume Solé (18 punts) i del pivot Lamin Dibba (13 punts). A les files que gestiona Manuel Hernández, els martorellencs sumen dues victòries consecutives a domicili, superant la resistència esparreguerina i castelldefelenca. A través d'un joc vistós i un ritme alt, els blaus tenen en Albert Valle, Miquel AliagaAlejandro Garaizabal i Pol Saiz un pòquer de jugadors que assegura gairebé 50 punts per tarda als d'Hernández.

Redacció / Fotos: CBS-CBM-FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix