El CBS Sant Boi jugarà el Playoff Final de la Lliga de Divisió d’Honor

L’equip de Xavier Civit s’enfrontarà al CBS Rivas Oliva Técnica madrileny

El Playoff Final de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol tindrà representant de la nostra comarca El CBS Sant Boi es va classificar aquest cap de setmana i, per tant, les baixllobregatines, dirigides per Xavier Civit, poden arrodonir una gran temporada amb el títol.

CBS RIVAS 750x350

El passaport per a la gran final el van aconseguir després de vèncer els dos partits al Fènix de València per 9-2 i 7-5 amb l’Estadi Municipal Antonio Hervás com a escenari. L’altre semifinal va enfrontar, en un intens duel madrileny, el Dridma i el CBS Rivas Oliva Técnica amb el doble triomf del segon equip per 0-9 i 0-10. Així, la final serà  CBS Rivas-CBS Sant Boi.

El diumenge 2 d’octubre començarà la Sèrie Final del Playoff.

Redacció / Fotos: CBS Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix