La Cursa Popular de Sant Miquel recupera el format habitual

Imprimeix

El diumenge 25 de setembre se celebra la 43a edició de la prova atlètica que, després de tres anys, recupera el seu format habitual sense restriccions

Un any més, i ja en són quaranta-tres, arriba la Cursa Popular de Sant Miquel que serà el proper 25 de setembre. Enguany la sortida i l’arribada es faran des del passeig del Terraplè, entre el carrer del Molí i el carrer Rubió i Ors, i tota la infraestructura de la cursa estarà al pati de l’escola El Palau. Després de tres anys, la prova atlètica recupera el seu format habitual d’abans de la pandèmia.

14457456 1263682056985104 4541556537922607946 n

“Una cursa plural i accessible per a tots els públics”, tal com ha comentat l’alcalde, Xavi Paz, durant la presentació. També ha volgut convidar a tothom a participar en les diferents modalitats. D’altra banda, Ramon Sánchez, regidor d’Esports, ha explicat que els canvis que s’han dut a terme han estat per facilitar l’organització i millorar la logística de l’esdeveniment. “Tenim una Festa Major que cada vegada agafa més força, amb més activitats, i les hem d’encabir de la millor manera possible perquè tothom en pugui gaudir”, ha afegit.

20220915 Presentació Cursa StMiquel

Inscripcions

Les persones que vulguin participar ja es poden inscriure a través del web de la cursa fins al 20 de setembre a les 15 hores. Es podran fer inscripcions un cop tancat el període d’inscripció, al pati de l’escola El Palau, els dies de recollida de dorsals, però no optaran a classificació ni a premi. El mateix dia de la prova no hi haurà l’opció d’inscripció i aquelles persones que no tinguin dorsal no podran córrer.

En aquesta 43a edició hi haurà quatre recorreguts diferents:

 
 

DSC02200

Com a cloenda de la jornada hi haurà una festa de l’escuma al pati de l’escola El Palau oberta a tothom, per a corredors i acompanyants. Com cada any, des de l’organització fan una crida al voluntariat per ajudar en tasques d’organització com el control de cruïlles i carrers o l’assistència en zona de sortida, arribada i avituallament.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Arxiu