Entreterres de Collbató corona els campions de Catalunya de Marató BTT

Ismael Ventura (ESMTB.com) i Anna Jordens (Doctore Bike) es van proclamar campions en la categoria absoluta

El diumenge passat 4 de setembre, l'Entreterres de Collbató va ser l'escenari de la disputa del Campionat de Catalunya Marató BTT 2022, amb les victòries absolutes d’Ismael Ventura (ESMTB.com) i Anna Jordens (Doctore Bike). La prova, organitzada pel Club Ciclista Collbató i el club Bruckers BTT, va tenir un recorregut de 65 quilòmetres i prop de 1.800 metres de desnivell positiu, descobrint els entorns propers al Parc Natural de Montserrat.

entreterres 2

entreterres 3

En categoria masculina, la victòria va ser per Ismael Ventura (ESMTB.com), que es va endur la victòria en un emocionant esprint per davant d'Ever Alejandro Gómez (RR Bikers), mentre que Xavier Pijuan (RR Bikers) completava el podi. Per la seva banda, en categoria Anna Jordens (Doctore Bike) es proclamava campiona absoluta (també s'emportava el títol màster 40) per davant de Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club), que s'enduia el títol elit, i de Marta Torà (Cannondale-TB).