El Sala 5 Martorell no pot donar la sorpresa

Va perdre davant l’Indústries Santa Coloma per un clar 2-6 en una de les semifinals de la Copa Catalunya de futbol sala que s’ha celebrat al Pavelló Municipal de Martorell

El Barça i l'Indústries Santa Coloma han fet valer la seva condició de favorits per classificar-se per a la final de la Copa Catalunya, en derrotar aquest dissabte el Cerdanyola del Vallès i el Sala 5 Martorell, respectivament, en les semifinals del torneig, disputat al Pavelló Municipal de Martorell.

2022 09 03 14 56 11 IMG 9831

En el primer partit del matí, el conjunt de Santa Coloma ha guanyat l'amfitrió (2-6), recentment ascendit a Segona Divisió, gràcies als gols de Bernat Povill (3), Rufino (2) i Víctor Ramos. Bermusell i Oussama han marcat els punts del Sala 5 Martorell.

itxa

2022 09 03 15 14 02 IMG 9836

Més contundent encara ha estat la victòria del Barça, que s'ha impost per 1-9 al Cerdanyola del Vallès, equip de la Segona Divisió B. Matheus (2), Pito, Carlos Rotiz, Dyego, Antonio i Catela (2) han anotat els punts del conjunt blaugrana, mentre que Jan Torras ha signat el gol del conjunt vallesà.

D'aquesta manera, el Barça i l'Indústries Santa Coloma reeditaran aquest diumenge en el mateix escenari (18:15 hores) l'última final de la Copa Catalunya, que es va disputar l'any 2019 i va coronar el conjunt de Santa Coloma.

Així mateix, la final femenina enfrontarà aquest diumenge al Pavelló Municipal del Martorell l'AE Els Corts UBAE i l'AE Penya Esplugues (15:45 hores).

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix