Levante Las Planas jugarà els seus partits a La Bòbila de Gavà

Imprimeix

Aquest equipament esportiu municipal s’ajusta als requisits de la competició i les necessitats de l’equip, com ara la gespa natural i altres instal·lacions com sala tàctica i graderies

L’Ajuntament de Gavà i l'FC Levante Las Planas, presidit per Sebastián Cañs, han arribat a un acord perquè el primer equip femení entreni i jugui a l’Estadi Municipal la Bòbila en el seu retorn a la Primera Divisió (Liga Iberdrola), màxima categoria del futbol femení a Espanya. Una temporada que esdevindrà històrica per al futbol femení, que estrena condició d’esport professional. L’acord, treballat les últimes setmanes en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí, es presentarà públicament el mes de setembre, coincidint amb l’inici de la temporada. Això no obstant, el FC Levante Las Planas començarà a entrenar a la Bòbila aquest mes d’agost, per preparar la pretemporada.

La Bóbila

Aquest equipament municipal s’ajusta als requisits de la competició i les necessitats de l’equip, com ara la gespa natural i altres instal·lacions com sala tàctica i graderies. El conveni entre l’Ajuntament i el club inclou la inversió en millores per modernitzar i adequar plenament l’Estadi la Bòbila. L’Ajuntament de Gavà valora molt positivament el fet de convertir-se en ciutat amfitriona de la millor lliga femenina de futbol, un pas endavant en la promoció de la igualtat i l’equitat en el món de l’esport i un impuls a la marca i projecció de Gavà com a ciutat esportiva i feminista. El Levante Las Planas compartirà l’Estadi La Bòbila amb el Club de Futbol Gavà, que continuarà disputant els partits oficials a l’estadi.

Dates

La competició començarà el segon cap de setmana de setembre (10 i 11) en el qual la Primera Divisió de futbol femení. El mes de setembre també coneixerà als primers classificats de la Copa d'SM la Reina, ja que aquesta competició s’iniciarà el 14 de setembre, data prevista per a les trobades de la primera ronda.

284287988 4939964459445804 7873928211187390018 n

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre es disputarà la última jornada dels campionats regulars, abans de l'aturada nadalenca, i la competició es reprendrà el 7 i 8 de gener. La Supercopa Femenina també es disputarà en aquest mes de gener, més concretament del dimarts 17 al diumenge 22. La fase final de la Copa d'SM la Reina, sota el format de final four, pràcticament tancarà la temporada quant a competicions nacionals es refereix i tindrà lloc del 23 al 28 de maig.

283260218 4920918724683711 5372610315219466931 n

Primeres incorporacions

D’altra banda, el conjunt santjoanenc ja ha començat a configurar la plantilla. De moment s’han incorporat la migcampista Laura Martínez, del Santa Teresa Club Deportivo de Badajoz (Extremadura). També s’ha fitxat a Mari Paz Vilas, davantera del Real betis. D’altra banda, va renovar Alba Mellado.

Redacció / Fotos: Arxiu-Levante Las Planas