Més de 200 nens i nenes participen en el COACH+ de la Gasol Foundation

Imprimeix

L'Escola de Futbol Denis Suárez (Pontevedra), l'Associació Esportiva Club Natació Sant Boi, el CF Vinyets Molí-Vell i l’FC Santboià (Barcelona), han participat durant la temporada 2021-2022

La Gasol Foundation -fundació dels germans Pau i Marc Gasol que té com a missió prevenir l'obesitat infantil— va completar una temporada saludable juntament amb 222 nens i nenes i quatre entitats esportives que han participat al programa COACH+. L'Escola de Futbol Denis Suárez, a Salceda de Caselas (Pontevedra); i l'Associació Esportiva Club Natació Sant Boi, el CF Vinyets Molí-Vell i l’FC Santboià, a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) han fomentat els quatre pilars dels hàbits de vida saludable (l'activitat física i l'esport, l'alimentació, el son i el benestar emocional) a través de les activitats dissenyades per l'equip multidisciplinari de la Gasol Foundation, que s'adapten a les realitats de cada disciplina esportiva.

DSC 0109

Entre les activitats que inclou el programa, destaquen les sessions qualitatives i de capacitació, els entrenaments de promoció d’hàbits de vida saludable impartits pels professionals de la Gasol Foundation, els tallers familiars, i el pla d’avaluació per conèixer l’impacte real dels programes a la vida dels nens i nenes.

El projecte COACH+ ofereix als nens i nenes participants la possibilitat de millorar els seus estils de vida mentre gaudeixen del seu esport preferit, alhora que l'equip tècnic de les entitats esportives es converteix en expert i referent en la promoció de la salut més enllà de l'activitat física.

DSC 0114

Coach+ a Sant Boi de Llobregat 

Pel que fa les a entitats esportives de Sant Boi, hi han participat tres entrenadors/es, i divuit membres dels equips directius i de coordinació dels diferents clubs. En total, més de 166 nens i nenes del Club Natació Sant Boi, el CF Vinyets Molí-Vell i l’FC Santboià han gaudit del projecte COACH+ al municipi.

DSC 0099

Els resultats de l'impacte d'aquesta edició del projecte al municipi estaran disponibles els propers mesos. Anteriorment, sis entitats més de Sant Boi han participat també al COACH+ —el Club Atletisme Sant Boi, la Unió Esportiva Santboiana, el Club Handbol Cooperativa Sant Boi, el Club Esportiu Marianao-Poblet, el Club Voleibol Sant Boi i el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi.

DSC 0103

Compromís amb la salut infantil

El programa COACH+ de la Gasol Foundation, que es desenvolupa en diferents entitats esportives des de la temporada 2017-2018, ha estat possible durant aquesta edició a les entitats del municipi de la província de Barcelona, ​​gràcies al suport de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i a Novo Nordisk, companyia danesa dedicada a la cura de la salut. Així mateix, el compromís amb l'educació esportiva en valors de l'Escola de Futbol Denis Suárez ha portat el projecte a Galícia per segon any consecutiu i ho continuarà fent durant la temporada 2022-2023.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation