Més de 200 nens i nenes participen en el COACH+ de la Gasol Foundation

L'Escola de Futbol Denis Suárez (Pontevedra), l'Associació Esportiva Club Natació Sant Boi, el CF Vinyets Molí-Vell i l’FC Santboià (Barcelona), han participat durant la temporada 2021-2022

La Gasol Foundation -fundació dels germans Pau i Marc Gasol que té com a missió prevenir l'obesitat infantil— va completar una temporada saludable juntament amb 222 nens i nenes i quatre entitats esportives que han participat al programa COACH+. L'Escola de Futbol Denis Suárez, a Salceda de Caselas (Pontevedra); i l'Associació Esportiva Club Natació Sant Boi, el CF Vinyets Molí-Vell i l’FC Santboià, a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) han fomentat els quatre pilars dels hàbits de vida saludable (l'activitat física i l'esport, l'alimentació, el son i el benestar emocional) a través de les activitats dissenyades per l'equip multidisciplinari de la Gasol Foundation, que s'adapten a les realitats de cada disciplina esportiva.

DSC 0109

Entre les activitats que inclou el programa, destaquen les sessions qualitatives i de capacitació, els entrenaments de promoció d’hàbits de vida saludable impartits pels professionals de la Gasol Foundation, els tallers familiars, i el pla d’avaluació per conèixer l’impacte real dels programes a la vida dels nens i nenes.

El projecte COACH+ ofereix als nens i nenes participants la possibilitat de millorar els seus estils de vida mentre gaudeixen del seu esport preferit, alhora que l'equip tècnic de les entitats esportives es converteix en expert i referent en la promoció de la salut més enllà de l'activitat física.

DSC 0114

Coach+ a Sant Boi de Llobregat 

Pel que fa les a entitats esportives de Sant Boi, hi han participat tres entrenadors/es, i divuit membres dels equips directius i de coordinació dels diferents clubs. En total, més de 166 nens i nenes del Club Natació Sant Boi, el CF Vinyets Molí-Vell i l’FC Santboià han gaudit del projecte COACH+ al municipi.

DSC 0099

Els resultats de l'impacte d'aquesta edició del projecte al municipi estaran disponibles els propers mesos. Anteriorment, sis entitats més de Sant Boi han participat també al COACH+ —el Club Atletisme Sant Boi, la Unió Esportiva Santboiana, el Club Handbol Cooperativa Sant Boi, el Club Esportiu Marianao-Poblet, el Club Voleibol Sant Boi i el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi.

DSC 0103

Compromís amb la salut infantil

El programa COACH+ de la Gasol Foundation, que es desenvolupa en diferents entitats esportives des de la temporada 2017-2018, ha estat possible durant aquesta edició a les entitats del municipi de la província de Barcelona, ​​gràcies al suport de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i a Novo Nordisk, companyia danesa dedicada a la cura de la salut. Així mateix, el compromís amb l'educació esportiva en valors de l'Escola de Futbol Denis Suárez ha portat el projecte a Galícia per segon any consecutiu i ho continuarà fent durant la temporada 2022-2023.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix