Reconeixement als èxits esportius de les entitats martorellenques

Una vintena van rebre un guardó per les fites aconseguides aquests darrers tres anys

L’Ajuntament de Martorell va celebrar a la Piscina Municipal d’Estiu l’acte de reconeixement dels èxits esportius 2019-2022. Prop d’una vintena d’entitats esportives van ser homenatjades per les diferents fites aconseguides aquests darrers tres anys. La gala fou presentada per la periodista de Ràdio Martorell Assumpta Mera.

IMG 3244

Les entitats reconegudes van ser el Club Micorella, el Martorell Atlètic Club, el Club Judo Martorell, Escacs Martorell, Sala 5 Martorell, Club Bàsquet Martorell i Arc de Sant Martí, Club Petanca 3 Bolas, Club Petanca Martorell, Club Bàsquet La Mercè, Club Volei Martorell, Club de Futbol Martorell, Unió Futbol Sala Martorell, Club Natació Martorell, Martorell Pàdel Club, Rugby Club Martorell, Club Handbol Martorell i Martorell Gimnàstic Club.

En el seu parlament, l’alcalde Xavier Fonollosa va expressar que “el més important és que, després de tres anys, ens puguem retrobar”. “El conjunt de les entitats esportives també ha hagut de patir la pandèmia de manera dolorosa. La fortalesa del nostre teixit associatiu i esportiu fa que l’haguem superat amb nota. Amb tanta nota que Martorell serà Ciutat Europea de l’Esport l’any vinent”, va afegir.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix