L’RC Cornellà jugarà la prèvia de la Divisió d’Honor Catalana

Imprimeix

Si es classifica entre els quatre primers estarà en el Top 12 i accedirà a jugar a la categoria més important del rugbi català

La temporada 2022-2023 comença a escalfar motors. El passat dijous es va celebrar el sorteig de la fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana Masculina. La pilota ovalada començarà a córrer el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre amb la primera jornada de la competició on l’RC Cornellà hi serà present per mèrits propis i gràcies al seu coeficient de la darrera temporada.

3863579239885420912

La Divisió d'Honor Catalana Masculina comptarà amb vint-i-un equips (amb el dubte del VPC Andorra, que encara no sap si s'apuntarà a la lliga catalana -al tancament de la present notícia-). Es repartiran en la fase prèvia en els grups A, B i C (amb set equips), que competiran per acabar entre els quatre primers de cada grup -dotze en total- per així ser a la lliga final de la DHC. Els altres nou jugarà a Primera Catalana. Els cornellanencs estan enquadrats en el grup B juntament amb l’INEF Lleida, UE Santboiana C, Cocodrils Rugbi Sales de Viladecans, Senglars, Mataró i BUC B.

9E 1RLFw 400x400

“El nostre objectiu és acabar entre els quatre primers. I ho farem amb un equip marcat per la joventut, però amb molta il·lusió”, apunten des del club. Una de les grans novetats d’aquest any al primer equip masculí serà la incorporació de Sergi Derqui -foto-, procedent dels Diables de Barcelona, a l’staff tècnic com a ajudant a Javier Perpiñá.

Marçal Fontanals / Foto: RC Cornellà