El millor softbol femení continental ja escalfa els motors

Imprimeix

Del 24 al 30 de juliol se celebrarà el Campionat d’Europa de seleccions nacional a Barcelona, Gavà, Sant Boi i Viladecans

Viladecans, Sant Boi de Llobregat i Gavà -a més de Barcelona- seran tres de les quatre seus del proper Campionat d’Europa de Softbol femení, que tindrà lloc del 24 al 31 de juliol i que arriba a la trenta-tresena edició.  

Captura de pantalla 2022 07 08 a las 19.52.31

Espanya-Israel, estrena

La Selecció Espanyola estarà enquadrada en el grup D, juntament amb Israel, Eslovàquia, Dinamarca, Finlàndia i Malta. En total, vint-i-una seleccions europees lluitaran per alçar-se com la millor del continent des del partit inaugural (Espanya-Israel), que tindrà lloc el diumenge 24 de juliol a les 21 hores al Camp de Beisbol i Softbol de Sant Boi. Tanmateix, el tret de sortida a la competició el donaran els partits Suïssa-Irlanda (Viladecans), Dinamarca-Malta (Sant Boi), Ucraïna-Turquia (Barcelona) i Grècia-Bèlgica (Gavà). 

Captura de pantalla 2022 07 08 a las 19.52.22

Captura de pantalla 2022 07 08 a las 19.51.27

Sostenibilitat mediambiental

La competició té com un dels seus eixos impulsar mesures sostenibles mediambientals. Així, s’han adoptat diverses mesures per estalviar la despesa energètica i optimitzar al màxim els recursos, com per exemple, que cada jugadora, voluntari/a i personal de l'organització disposi d'un bidó propi per a beure aigua o que cap dels bars de les quatre seus donarà gots d'un sol ús, ja que seran reutilitzables i els envasos i coberts del servei d'àpats estan fabricats amb materials ecològics i reciclables. A més, el torneig ha prioritzat l'horari diürn, per aprofitar al màxim la llum natural i així utilitzar la il·luminació artificial només el temps necessari.

6fd8543299fe911fe4459a0e34ab676f

Venda d’entrades

L'organització del campionat ha anunciat també que les entrades per anar a veure els partits ja estan disponibles des d'aquest divendres 8 de juliol. Els aficionats i aficionades podran gaudir del millor softbol europeu amb passis diaris per 5 euros (excepte per a la fase final que es disputarà a Sant Boi, que costaran 10 euros). L'entrada diària permetrà, únicament, accés a una sola seu, podent entrar i sortir les vegades que es vulgui. També s'han posat a la venda 150 abonaments per a tot el torneig, pel preu de 45 euros. Totes les entrades poden adquirir-se tant per Internet com presencialment a qualsevol de les seus, llevat dels abonaments, que només podran comprar-se on-line. 

Redacció / Fotos: RFEBS