El millor softbol femení continental ja escalfa els motors

Del 24 al 30 de juliol se celebrarà el Campionat d’Europa de seleccions nacional a Barcelona, Gavà, Sant Boi i Viladecans

Viladecans, Sant Boi de Llobregat i Gavà -a més de Barcelona- seran tres de les quatre seus del proper Campionat d’Europa de Softbol femení, que tindrà lloc del 24 al 31 de juliol i que arriba a la trenta-tresena edició.  

Captura de pantalla 2022 07 08 a las 19.52.31

Espanya-Israel, estrena

La Selecció Espanyola estarà enquadrada en el grup D, juntament amb Israel, Eslovàquia, Dinamarca, Finlàndia i Malta. En total, vint-i-una seleccions europees lluitaran per alçar-se com la millor del continent des del partit inaugural (Espanya-Israel), que tindrà lloc el diumenge 24 de juliol a les 21 hores al Camp de Beisbol i Softbol de Sant Boi. Tanmateix, el tret de sortida a la competició el donaran els partits Suïssa-Irlanda (Viladecans), Dinamarca-Malta (Sant Boi), Ucraïna-Turquia (Barcelona) i Grècia-Bèlgica (Gavà). 

Captura de pantalla 2022 07 08 a las 19.52.22

Captura de pantalla 2022 07 08 a las 19.51.27

Sostenibilitat mediambiental

La competició té com un dels seus eixos impulsar mesures sostenibles mediambientals. Així, s’han adoptat diverses mesures per estalviar la despesa energètica i optimitzar al màxim els recursos, com per exemple, que cada jugadora, voluntari/a i personal de l'organització disposi d'un bidó propi per a beure aigua o que cap dels bars de les quatre seus donarà gots d'un sol ús, ja que seran reutilitzables i els envasos i coberts del servei d'àpats estan fabricats amb materials ecològics i reciclables. A més, el torneig ha prioritzat l'horari diürn, per aprofitar al màxim la llum natural i així utilitzar la il·luminació artificial només el temps necessari.

6fd8543299fe911fe4459a0e34ab676f

Venda d’entrades

L'organització del campionat ha anunciat també que les entrades per anar a veure els partits ja estan disponibles des d'aquest divendres 8 de juliol. Els aficionats i aficionades podran gaudir del millor softbol europeu amb passis diaris per 5 euros (excepte per a la fase final que es disputarà a Sant Boi, que costaran 10 euros). L'entrada diària permetrà, únicament, accés a una sola seu, podent entrar i sortir les vegades que es vulgui. També s'han posat a la venda 150 abonaments per a tot el torneig, pel preu de 45 euros. Totes les entrades poden adquirir-se tant per Internet com presencialment a qualsevol de les seus, llevat dels abonaments, que només podran comprar-se on-line. 

Redacció / Fotos: RFEBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix