La platja de Castelldefels tornarà a acollir una nova edició del Voleiboom

Imprimeix

La vint-i-dosena edició es dividirà en set competicions diferents, més de vint categories i es jugarà en més de trenta pistes

El proper cap de setmana, 16 i 17 de juliol, arriba el Torneig Voleiboom by Autovivo, la gran festa del vòlei platja de Castelldefels. Durant el cap de setmana es disputaran fins a set competicions diferents entre les quals destaquen el 2×2 i masculí i femení, puntuables pel Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya, i la prova 4×4 masculina i femenina, que determinarà els Campions de Catalunya 4×4. Les finals d’aquestes categories es disputaran diumenge a la tarda i es podran seguir pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

40784127 2169829209937526 420985873945853952 n

La competició Voleiboom arriba a la seva 22a edició amb un gran desplegament. Per acollir les set competicions, i les més de vint categories, s’instal·laran més de trenta pistes, de les quals 8 seran centrals, 2 carpes d’organització independents, i una pista principal amb grades d’accés gratuït. A més hi haurà dos speakers, sortejos i concursos per a tothom i premis per a tots els guanyadors, destacant els premis en metàl·lic del 2×2 i 4×4 masculí i femení elit.

voleiboom 2

La jornada de dissabte acollirà la competició 2×2 masculina i femenina, amb categories elit, pro i amateur; i la competició 4×4 mixta pro i amateur. D’altra banda, diumenge serà el torn de la competició dels menors (sots 17 masculí/femení, sots 15 masculí/femení i minis unisex), del 4×4 femení i masculí, amb les categories elit, pro i amateur, i del 2×2 mixt pro i amateur.

oliboom 4

A més, Voleiboom celebra l’única prova 4×4 masculina i femenina homologada per la Federació Catalana de Voleibol, per la qual cosa els campions de la categoria elit seran, oficialment, els Campions de Catalunya. Pel que fa a la categoria 2×2 masculina i femenina repartirà un 50% més de punts Voleiboom, i al ser també una prova homologada tindrà una puntuació ponderada d’1 pel Campionat de Catalunya. A més, les setze millors parelles també obtindran punts pel Campionat d’Espanya.

Redacció / Fotos: Voleiboom