L’Handbol Esplugues s’enfrontarà al Barça en la Supercopa de Catalunya

A la categoria femenina, la Fundació Handbol Sant Vicenç s’ha emparellat en les semifinals amb el KH-7 BM Granollers

Handbol Esplugues-Barça i Fraikin Granollers-Handbol Banyoles seran els aparellaments de les semifinals de la Supercopa de Catalunya masculina, després del sorteig celebrat aquest divendres a Martorell, ciutat que acollirà la competició.

IMG 4472 scaled

En la Supercopa de Catalunya femenina, l'OAR Gràcia Sabadell i l'Handbol Sant Quirze buscaran un lloc a la final, mentre que l'FH Sant Vicenç i el KH-7 BM Granollers s'enfrontaran en l'altra semifinal.

IMG 4470 scaled

FXJoPW XwAI3V2i

Les finals es disputaran dilluns, 29 d'agost, a Martorell. En els propers dies, s'informarà del dia i hora de les respectives semifinals, així com dels horaris de les finals, que seran retransmeses en directe per Televisió de Catalunya (TV3).

Conveni entre la Federació Catalana i Martorell

En el mateix acte, la Federació Catalana d'Handbol i l'Ajuntament de Martorell, la ciutat de la qual opta a ser Ciutat Europea de l'Esport 2023, han signat el conveni pel qual aquesta localitat catalana serà la seu la Supercopa de Catalunya en les temporades 2022-2023 i 2023-2024.

FXJMn02XEAIX 1n

Redacció / Fotos: FCH-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
127

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix