Esparreguera celebra la tretzena edició dels Premis de l’Esport

Imprimeix

Josep Moratalla, Petjades de Colors, Chipirones del Club Bàsquet Esparreguera i Jordi Fernández, entre els guardonats

Esparreguera va celebrar un reconeixement als esportistes i equips locals pel treball realitzat durant la temporada amb la celebració de la 13a edició dels Premis de l’Esport. Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19, ahir el certamen va estrenar un nou format, més audiovisual i dinàmic, i va traslladar el seu escenari al Teatre de La Passió d’Esparreguera, que va reunir més de 350 persones per seguir aquesta gala conduïda per Robert Gobern i Àlex Pedrol.

nit esport espa 2

Durant l’acte, l’Ajuntament va fer el lliurament de la cinquena edició dels Premis Lluís Miquel Rebollo Martín a l’exfutbolista Josep Moratalla per la seva trajectòria esportiva, a l’entitat Petjades de Colors en la categoria de reconeixement esportiu local, a les Veteranes Chipirones del Club Bàsquet Esparreguera en la categoria dona i esport i a Jordi Fernández Jiménez, que va rebre el guardó a l’esforç i la superació personal.

nit esparreguera 3

nit esparreguera esport 4

nit esparreguera 5

it esparreguera esports 7

El certamen va comptar també amb una trentena de premis atorgats per les mateixes entitats i clubs participants en reconeixement de la tasca realitzada pels seus equips, esportistes o personalitats durant la temporada esportiva 2021-2022.

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera-Ràdio Esparreguera