El Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve arriba a la 40a edició

La competició organitzada pel CH Sant Esteve torna amb sis països participants, 83 equips i 1.200 participants

Aquest divendres 8 de juliol s’inaugurarà a la Pista Coberta Francesc Castellet la quarantena edició de la Sanes Cup 2022, el Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve Sesrovires.  L’esdeveniment esportiu no s’ha pogut celebrar en els dos darrers any per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Ara la competició organitzada pel CH Sant Esteve, amb la col·laboració del consistori municipal, torna amb sis països participants, 83 equips i 1.200 participants.

2022 07 06 TORNEIG HANDBOL CARTELL

La Sanes Cup 22 es desenvoluparà del 8 al 12 de juliol. Els partits es disputaran en els diferents equipaments municipals, com el Pavelló Poliesportiu i la Pista Francesc Castellet, així com en les pistes de vàries escoles. Pel que fa a participació, les xifres són molt similars als d’abans de la pandèmia. El club calcula que entre esportistes, tècnics i acompanyants al voltant d’unes 1.200 persones participaran en el torneig.  Pel que fa a països, assistiran Algèria, França, Itàlia, República Txeca, Àustria i Espanya. La delegació francesa és la més nombrosa amb un total de 34 equips i 426 jugadors i jugadores.

sanes cup 2

El Torneig es podrà seguir per les xarxes socials del club. L’entitat també té un lloc web (sanescup.com) i un compte de twitter (@sanescup22)  especialment dedicats a l’esdeveniment. A més, a través de l’app Competize, si es busca la paraula SanesCup22, es podent consultar els resultats dels partits.

2022 07 06 TORNEIG HANDBOL

En aquesta edició, el cartell i la samarreta ha estat obra del dissenyador sesrovirenc Aitor Larrea. A més de la competició, els jugadors i jugadores comptaran amb altres activitats paral·leles, com les Nits del Torneig, amb música de Dj i ball, i Food Trucks.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix