El Fòrum del Professorat d'Educació Física del Baix Llobregat, tot un èxit

Un total de 46 professores i 50 professors d’educació física de la comarca van assistir a l’acte celebrat al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat

El dijous 30 de juny, un total de 46 professores i 50 professors d'educació física del Baix Llobregat van assistir a l'emblemàtic Fòrum del professorat d'Educació Física al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat. L’acte va comptar amb la presència de l'alcalde de l'Ajuntament de Sant Feliu, Oriol Bossa, del president del Consell Esportiu, Salvador Valls, i Albert Grau, director dels Serveis Territorials d'Educació al Baix Llobregat.

FWfBs5PX0AAx1jx

Després dels parlaments inicials, l'alcalde va fer l'entrega del premi de la tercera edició del Premi d'Hàbits Saludables a l'Escola Garrofer de Viladecans. Aquest premi té com a objectiu reconèixer la tasca realitzada durant tot el curs a aquell centre que promou i afavoreix un estil de vida saludable a través de l'activitat física entre tot el seu alumnat i la seva Comunitat Educativa.

FWk2sqVXoAAGmSi

A continuació es va presentar el programa d'activitats de promoció fisicoesportives i formatives per al curs 2022-2023 adreçat als centres educatius i professorat d'Educació Física de la comarca.

L'eix central de la jornada va ser la ponència sobre "Nou Currículum d'Educació Física, canvi i oportunitat" a càrrec d'en Carles Gonzàlez (professor d'INEFC de Barcelona) i d'en Josep Mª Piulachs (professor d'educació física de l'institut Valèria Haliné de Castelldefels).

forum 2

Aquest fòrum és l’última actuació formativa adreçada al professorat d'EF del curs 2021-22 que està inclosa dins del pla de formació complementària que el Consell Esportiu té reconegut  pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. A causa de l'inici de les classes a principis del mes de setembre, aquesta formació ha passat a ser l'última del curs, a diferència d'altres anys que sempre es celebrava a l'inici del curs escolar.

FWfFjv9WYAAYymE

Per finalitzar es va celebrar un acte simbòlic de graduació per aquells docents que han aconseguit aquest curs els certificats de reconeixement d'hores dels diferents blocs formatius (15h, 20h, 30h, 40h i 50h).

Tots els interessats poden descarregar-se el programa d'activitats al web del Consell Esportiu del Baix Llobregat: www.cebllob.cat/exit-assistencia-forum-professorat-educacio-fisica-baix-llobregat/

Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
150

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix