La 41a Cursa de Pallejà aplega més de 450 atletes

Juan Manuel Álvarez i Jackeline Gómez van ser els guanyadors a la distància dels deu quilòmetres

Més de 450 participants van prendre part a la 41a edició de la Cursa de Pallejà que es va celebrar ahir diumenge 3 de juliol. La competició, organitzada per al Club Atletisme Pallejà, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona es va dividir en diferents recorreguts.

palleja 41 2

A la distància reina dels deu quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Juan Manuel Álvarez (34’11’’), seguit de Christian Plaza (CA Mollet, 34’41’’) y Mykhaylo Kordyukov (Sedentaris.cat Jandro, 34’51’’). A la femenina, la primera classificada fou Jackeline Gómez (Sudamérica.cat, 40’58’’). Núria da Silva (42’25’’) i Eva Roca (Sedentaris.cat Jandro, 45’05’’) van ser segona i tercera respectivament.

Captura de pantalla 2022 07 03 a las 19.54.13

D’altra banda, a la prova dels cinc quilòmetres Albert Majó, de la SA Corbera, va ser el primer amb un temps  de 15’56’’. Segon fou Roger Ordoño (Castillejo&Cáceres RC, 15’59’’) y tercer Òscar Montserrat (Salou Triatló Costa Daurada, 16’10’’). En la categoria femenina, la vencedora va ser Mireia Suñé (Ceme Mossos d’Esquadra, 18’11’’), seguida de Mireia Mauri (BS Runners, 22’03’’) i María Raposo (22’56’’).

palleja 41 5

Els guanyadors de les altres distàncies van ser: Enric Prado i Isabel Vilar (1.550 metres), Biel Crivillers i Selva Ávila (1.000 metres) i Álex Monmany i Sofia Roca (500 metres).

Redacció / Fotos: Rei Kimera-Jordi Terey