El CB Santfeliuenc, campió del PRO del cinquè Circuit 3x3 FCBQ

L’equip baixllobregatí es va imposar a la final al The 3x3 Academy per 18-12

El municipi de Salou va acollir, aquest passat dissabte 25 de juny, la setena prova oficial de la temporada del 5è Circuit 3x3 FCBQ. L'aturada de Salou també va significar la fi de festa de la categoria PRO, que enguany va tornar a gaudir dels millors jugadors i jugadores de 3x3 a nivell estatal, amb la disputa de les seves corresponents finals, on van competir els campions i les campiones de cada seu, els primers equips del rànquing i tres equips convidats.

qWvMGnb0bJ0LPBqz

El premi final de participar en un torneig internacional FIBA se’l va endur el CB Santfeliuenc, en categoria femenina, així com el Badalona Som Docents en la masculina. Per tant, es van proclamar com a nous campions PRO del cinquè Circuit 3x3 FCBQ 2022.

ZFuBXqIaGnrcYlXQ

En noies, el conjunt de Sant Feliu de Llobregat, conjunt format per Gala MestresMaria BarnedaCynthia Molina i Cristina Pujol es va alçar amb el títol a Salou després de vèncer a la final al The 3x3 Academy, integrat per Queralt RiberaMarina Laborda i Maya Price, per 18-12. A semifinals, les blaves havien derrotat les locals AYR Tarraco per 21-12 en un matx decidit per la gran efectivitat en el llançament exterior per part de les del Baix Llobregat.

FWGxsQBWAAAp5l6

FWFyqD1WAAA5USB

Les set pistes habilitades a la plaça de les Comunitats Autònomes ubicada al Passeig Marítim de la localitat de la Costa Daurada, que s'ha estrenat amb força aquesta temporada en el Circuit, van aplegar un total de setanta equips inscrits i més de tres-cents participants, que no es van voler perdre el bon ambient de bàsquet que es pot viure a les jornades de 3x3.

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix