El Vòlei Sant Esteve presenta els equips d’aquesta temporada

Sant Esteve Sesrovires va viure diumenge passat la presentació dels equips que aquesta temporada competiran pel Vòlei Sant Esteve arreu de Catalunya. La presentació va comptar amb la presència de tots els equips del club. Una entitat que per aquesta temporada ha augmentat el número de jugadores i que seguirà apostant fort pel treball de base.

La nova junta directiva que, encapçala des d’aquesta temporada Dolors Esteve com a presidenta, va voler retre homenatge al fins ara president de la institució, Joan Armengol, guardonat el passat gener amb el II Premi Llegendari de la Federació Catalana de Voleibol.

A la cita no van faltar tampoc membres del consistori de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, amb la presència de la Regidora de Seguretat Ciudadana i d’Esports, Roser Brosed, i de l’Alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, així com de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, coincidint totes dues autoritats en els parlaments en l’esforç i el treball que dur a terme el club diàriament per la promoció del nostre esport.

Marçal Fontanals – FCV / Foto: FCV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix