Albert Ollé i Jackeline Gómez guanyen la XV Cursa del Foc d’Olesa

Imprimeix

Éric Lore i Mireia Suñé van guanyar a la prova dels cinc quilòmetres

Més de 500 participants es van donar cita a la quinzena edició de la Cursa del Foc d’Olesa de Montserrat que es va celebrar ahir diumenge en les distàncies de 10 i 5 quilòmetres.

A la distància dels deu quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Albert Ollé, del CA Olesa, amb un registre de 30’43’’. Luis Miguel Rosario (CE Esparreguera, 33’27’’) i Daniel Moisés (R. Running Club 33’29’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la vencedora fou Jackeline Gómez (Sudamérica.cat, 41’26’’), seguida d’Anna Isabel García (Patxanguerus d’Alforja, 42’25’’) i Ivana Navas (Correr Ayuda, 43’43’’).

FVm2jlCWIAANb u

FVm2kQQXwAEeYOB

D’altra banda, a la distància dels cinc quilòmetres, el primer classificat fou Éric Lore (15’15’’), mentre que Sergi Matas (Fasttriatlon, 16’07’’) i Roger Ordoño (Castillejo&Caceres RC, 16’11’) van ser segon i tercer respectivament. En dones, Mireia Suñé (CEME Mossos d’Esquadra) va travessar primera la línia d’arribada amb un temps de 19’16’’. Ester Guerrero (19’29’’) va ser segona i Anissa Harrak (20,01’’), tercera.

El dia abans es va celebrar la Cursa del Fogonet i la Milla del Foc. Enguany, el centre neuràlgic va tornar a ser la plaça de Catalunya després que l'any passat funcionés molt bé amb les mesures anticovid. 

Redacció / Fotos-Vídeo: Aj. Olesa