Laura Redondo assoleix un nou rècord d’Espanya en martell

Imprimeix

La gavanenca va aconseguir la mínima per a la seva participació en el Campionat d’Europa a Munic

Laura Redondo  (FC Barcelona) va tornar a demostrar en la reunió de Madrid (nivell Continental Tour) que es troba en un moment molt dolç. La gavanenca va batre dues vegades en l'estadi de Vallehermoso el seu rècord d'Espanya de martell i va aconseguir una marca que li permetrà acudir als Europeus de Munic (Alemanya) aquest estiu.

FVj vdXoAIn5Y0

Redondo  va  iniciar la competició molt forta malgrat la calor en l'estadi madrileny. Amb el seu primer llançament va arribar als 71,96 metres, la qual cosa suposava un rècord d'Espanya i la mínima europea. Amb el segon llançament també va quedar a prop (70,77 metres) però va anar a la tercera quan va arribar la vençuda. El martell de l'atleta de Gavà va aterrar a 72 metres, la qual cosa suposava una altra nova plusmarca nacional i un passaport per a competir entre les millors del continent aquest estiu. Per als Mundials d’Eugene (EEUU) encara li falten 50 centímetres.

FVjuRZ4X0AMsfOs

"No vull obsessionar-me, gaudiré i a veure què surt en Nerja", va assegurar Redondo després de la seva notable actuació, conscient que el Campionat d'Espanya del pròxim cap de setmana en la localitat malaguenya ha d'obrir-li la porta de la cita mundialista, encara que ara mateix estaria dins per rànquing.

Redacció / Fotos: RFEA