El Sala 5 Martorell puja a Segona Divisió

Imprimeix

Es va imposar ahir davant de l’Unión Tres Cantos FS per 7-3 en el partit de tornada del playoff d’ascens i jugarà la pròxima temporada a la categoria d’argent del futbol sala nacional

El Sala 5 Martorell ja és equip de Segona Divisió. Ahir es va imposar a l’Unión Tres Cantos FS madrileny per 7-3 en el partit de tornada del playoff d’ascens i va aconseguir el passaport per a la segona categoria del futbol sala nacional onze temporades després. Tot un èxit esportiu per al conjunt del Baix Llobregat Nord.

WhatsApp Image 2022 06 18 at 22.29.58 2

El conjunt dirigit per Víctor González va haver de remuntar un resultat advers, el mateix escenari que va trobar-se en l’anada. Però ha estat amb només un gol en contra i va saber donar-hi la volta, gràcies als gols d’Oussama Chefrau i Ramón Sánchez, en una pilota recuperada i un servei de cantonada, respectivament. Abans del descans, els martorellencs es van mostrar més compactes en defensa, malgrat haver rebut un últim gol en contra que ha empatat el marcador.

FVjzgF XwAEJNBo

En la represa, els madrilenys es van mostrar més contundents en els primers instants. Però Ferran Ruiz va aparèixer per tornar a donar el control al seu equip, en un xut sol des del seu camp. Els martorellencs van continuar defensant-se davant la proposta visitant i veient la porteria buida, Imad Ruiz va trobar el quart gol, molt celebrat pel Pavelló Esportiu Municipal. Pablo Perea va respondre amb un xut inapel·lable que tornava a escurçar la diferència, però els vermells es van destapar veient les opcions que donaven els madrilenys en proposar el porter-jugador. Pavel Pérez i Oussama van poder tancar el triomf amb dues dianes més (7-3) que va permetre  que els prop d 1.400 aficionats celebressin un ascens molt anhelat.

FVjzgF4WIAAUri

Xavi Torres (president)

“L’objectiu s’ha aconseguit. Ara volem que la gent torni a enganxar-se al futbol sala i que torni a gaudir. Volem tornar el nom de Martorell on es mereix, que és a l’elit. Durant aquests anys hem patit molt i les darreres temporades hem anat creixent, i aquesta campanya era l’any. Ja tenim la plantilla pràcticament configurada per a segona Divisió.”

Víctor González (entrenador)

“Estic molt content. És un somni complert i un pla fet realitat. Aquest ascens ens ha costat molt, no només el partit d’avui sinó durant moltes setmanes i molta mentalització. L’afició ha estat espectacular, espero que l’any vinent estigui així de ple.”

Pau Albacete (capità-jugador)

“Estic molt orgullós de l’equip. Després de molts anys aquí, Martorell es mereixia tornar a més altres categories. Ho hem aconseguit amb un grup increïble de persones. Això no és un equip de futbol sala, sinó una família. Sabíem que teníem potencial i hem lluitat per aconseguir-ho.”

Oussama Chefrau (jugador)

“Aquest ascens és de tots. Crec que estem una mica més a prop del que ens mereixem. Crec que Martorell es mereix estar més alt del tot. A veure què passa la pròxima temporada.”

Xavier Fonollosa (alcalde)

“Finalment el primer equip del Futbol Sala 5 Martorell ha guanyat la final del partit playoff davant la Unión Tres cantos FS i ha assolit el seu merescut i treballat ascens a Segona Divisió. Enhorabona per la gran feina i l’esforç que heu fet, i gràcies al club, al cos tècnic i a tota l’afició pel vostre gran suport i compromís continu. Heu fet una grandíssima temporada.”

Redacció / Fotos: Sala 5 Martorell-Aj. Martorell