L’atletisme baixllobregatí suma set medalles per a L’Hospitalet Atletisme

La vicentina Aina Ramos, els pratencs Javi Lorente, Tyrone Donaire i Dani Lorente, el molinenc Joan Moreno, la santfeliuenca Gemma Mora i l’espluguina Irene Rubio van pujar al podi en el Campionat de Catalunya Absolut

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir dotze medalles al Campionat de Catalunya Absolut celebrat a Tarragona, on hi van participar una cinquantena d’atletes del club riberenc. D’aquestes, set van ser d’atletes del Baix Llobregat.

La primera medalla l’obtenia Aina Ramos, de Sant Vicenç dels Horts, a la modalitat de javelina, guanyant la prova i sumant l’or, el seu primer en el campionat absolut, amb 47.17 metres. També va sumar or Javi Lorente, del Prat del Llobregat, en aquest cas en els 400 metres tanques, amb una marca de 51.52.

IMG 8167

El molinenc Joan Moreno pujava per primer cop al podi absolut en els 400 metres tanques, quedant segon amb 51.68 segons. L’Irene Rubio, d’Esplugues del Llobregat, acabava segona en els 800 metres, amb 2’10’’68, mentre que Tyrone Donaire sumava la plata en la modalitat de martell amb llançament de 54.21 metres i en Dani Lorente en alçada (2.04 metres). Ambdós atletes són del Prat del Llobregat.

Finalment, la Gemma Mora, de Sant Feliu de Llobregat, sumava el bronze en els 5.000 metres marxa, amb 24’04’’28.

Redacció / Foto: L’Hospitalet Atletisme