Molins de Rei va celebrar la seva gran festa anual de l’esport

Imprimeix

Es van reconèixer els esportistes i les entitats més destacats de la temporada 2021-22 en el marc de l’Esportíssim

Un any més, en el marc de l’Esportíssim va tenir lloc l’acte de reconeixement a les entitats esportives de Molins de Rei i als seus esportistes, responsables i col·laboradors. En l’acte, que va tenir lloc el dijous 2 de juny al pati de Ca n’Ametller, es va reconèixer, a banda d’esportistes,  tota la feina que es fa des de les organitzacions de cada entitat, que inverteixen un munt d’hores i temps en el bé de l’esport de Molins de Rei. I és que, un cop finalitza la temporada, arriba el millor, els èxits esportius; però aquests no serien possibles sense la feina feta des del darrere.

esportíssim 4

Per això, des de l’Ajuntament es va voler reconèixer, en primer lloc, les persones que durant molts anys han estat responsables d’entitats i enguany han decidit deixar pas a les noves generacions, com són el Miquel Noguero, president de la Penya Blaugrana Josep Raich, i el Julián Cobo, president del Club Petanca Bonavista.

esportíssim 3

També cal destacar el reconeixement al primer equip masculí del Molins de Rei CF, que el passat diumenge 29 de maig va aconseguir l’històric ascens a Primera Catalana, així com als jugadors que s’acomiadaven del club després d’una llarga trajectòria.

esportíssim 2

La resta d’entitats i clubs de la vila també van voler homenatjar els seus i les seves esportistes més destacats de la temporada. Així doncs, els esportistes homenatjats en l’Esportíssim 2022 van ser:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei