Sant Boi organitza una jornada d’esport inclusiu

Imprimeix

Amb la intenció de divulgar les característiques de l'esport adaptat, l'Ajuntament de Sant Boi ha organitzat la Jornada Esport Inclusiu amb activitats obertes a tota la ciutadania que se celebraran el diumenge 28 d'octubre, de 10 a 14 hores, al poliesportiu La Parellada.

Les persones que hi assisteixin podran practicar diferents modalitats esportives adaptades: bàsquet en cadira de rodes –foto-, beisbol, bòccia, rugbi, futbol sala, tennis taula, voleibol, ciclisme, atletisme, bàdminton, eslàlom, arts marcials i ball en cadira de rodes. Cada pràctica esportiva estarà organitzada en tres grups, tenint en compte l'edat (de 6 a 11 anys, de 12 a 17 anys i a partir dels 18 anys). Les inscripcions es poden fer el mateix dia, a les 9.30 hores.

La Jornada Esport Inclusiu compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Fundació Ecom formada per organitzacions de persones amb discapacitat física i la Federació Catalana de Persones amb Discapacitats Físiques. L'empresa Geinstal de gestió integral d'instal·lacions patrocina la convocatòria.

Marçal Fontanals - ASBLL / Foto: ASBLL