Recepció de l’Ajuntament de Molins de Rei a esportistes locals

Imprimeix

L’Ajuntament de Molins de Rei va oferir, dimecres passat, una recepció oficial als esportistes molinencs que han obtingut èxits en campionats d'àmbit estatals i europeu. L'esport local viu un moment dolç en moltes disciplines que s'ha traduït en un gran èxit d'esportistes de la vila en campionats d'àmbit estatal i internacional durant la darrera temporada. El consistori municipal va voler reconèixer la seva tasca i la difusió de la vila que aquests esportistes fan gràcies als seus èxits amb una recepció presidida per l'alcalde, Xavi Paz, i el primer tinent d'alcalde, Joan Ramon Casals.

Entre els esportistes assistents hi havia:

· Josep M. Pardo Brucart: medalla de bronze al Campionat del Món de Natació de Riccione (Itàlia)

· Elena Capella Paz: medalla d’or categoria sots’16 al Campionat d’Europa de Bàsque

· Ariadna Arós Jiménez: medalla d’or sènior femení menys 48 kg a l’Open de Bèlgica de Taekwondo

· Oriol Israel: campió d’Espanya de waterpolo, categoria infantil, amb la Selecció Catalan

· Èric Marsal Martí: medalla d’or Copa del Rei waterpolo; medalla de plata Campionat d’Europa de Waterpolo celebrat a Itàlia

· Noèlia Caballero: Campiona d’Espanya d’Halterofília en la categoria de 58 k; Isabel Caballero: sotscampiona d’Espanya d’Halterofília en la categoria de 48 k; Joselín Malitaxi: sotscampiona d’Espanya d’Halterofília en la categoria de 44 k.

· Carla Hernández, Marta Gil, Ingrid Caballero i Júlia Ballester: participants al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Femení.

· Arnau Triginer Solanas: participant al Campionat d’Espanya de Bàsquet de Galícia, i a l’Europeu de Bàsquet de Letònia i Lituània.

· Joan Amigó Boada: Campió d’Espanya d’Handbol de la Divisió d’Honor B amb el FC Barcelona.

  Marçal Fontanals – AMR / Foto: AMR