El Baix Llobregat va ser protagonista a la reVolta

Imprimeix

L'alemanya Clara Koppenburg (Cofidis Women's Team) va ser la vencedora de la tercera edició que va trepitjar Sant Esteve Sesrovires, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Corbera, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts i El Papiol

L'alemanya Clara Koppenburg, de l’equip Cofidis Women's Team, va ser la brillant vencedora de la tercera edició de la reVolta, arribant en solitari a Sant Cugat després d'escapar-se a les rampes de l'Alt de la Creu de l'Aragall. La van acompanyar al podi la catalana Mireia Benito (Massi-Tactic), que va tornar a demostrar la seva gran progressió després del 4t lloc de l'any passat, i la polonesa Aurela Nerlo, també de l'equip català Massi-Tactic.

clara 3

clara 2

El Baix Llobregat va tornar a ser protagonista del pas de les ciclistes: Sant Esteve Sesrovires, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Corbera, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts i El Papiol.

clara 6

clara 5

61714

Una vuitantena de ciclistes de quinze nacionalitats diferents van ser a la línia de sortida, permetent gaudir de l’espectacle del ciclisme femení de primer nivell a Sant Cugat. Un dels grans atractius era la presència de l’equip Cofidis, reconegut equip professional francès amb més de 20 anys de trajectòria amb el seu equip masculí que ha començat amb força aquest 2022 la seva aposta per l’equip femení, juntament amb l’equip català de referència, un Massi-Tactic que després de demostrar el seu potencial en diverses proves internacionals afrontava la reVolta amb ambició.

Redacció / Fotos: Natascha Chekannikova