Castelldefels celebra la seva gran festa de l’esport

Imprimeix

Alexis Parcerisa (vela) i Andrea Obelleiro (gimnàstica), millors esportistes de l’any de l’edició d’enguany

Castelldefels va viure ahir divendres 27 de maig la vint-i-dosena edició de la Nit de l'Esport. La cerimònia, en la que es van premiar els millors esportistes individuals i els equips de la ciutat, i que va tenir lloc al Poliesportiu Municipal de Can Vinader. Va comptar amb la participació de l'alcaldessa de la ciutat, Maria Miranda (PSC), el regidor d'Esports, Fernando Cerpa (PSC), representants de les entitats esportives de Castelldefels i convidats especials com l'exjugador del Barça de bàsquet Audie Norris, entre d'altres.

FTyVRoZWUAM5J6g

FTyVRoTXEAkXCm3

FTyVRoYXEAEMPfh

L'edició d'enguany de la Nit de l'Esport va tornar a comptar amb una eina que ja es va fer servir en anteriors edicions, el fet que els ciutadans i ciutadanes van poder votar a aquells que van considerar com a millors esportistes de la temporada 2021–22 en quatre categories: “Millor esportista femenina de més de 18 anys”, “Millor esportista femenina de categories formatives”, “Millor esportista masculí de categories formatives” i “Millor esportista masculí de més de 18 anys”. De la seva votació va sortir un dels finalistes dels premis, els altres i la resta dels finalistes de les altres categories van sortir de la decisió del Jurat tècnic dels guardons.

FTyQs4GWIAAk6jI

Els guanyadors -en negreta- i finalistes de la XXII Nit de l'Esport van ser:

Millor equip masculí sènior

 
Millor equip femení sènior
 

Millor equip masculí formatiu

 

Millor equip femení formatiu

 

Millor esportista masculí + 18 anys

 

Millor esportista femenina + 18 anys

 

Millor esportista masculí categories formatives

 

Millor esportista femenina categories formatives

 

Millor tècnic/a o entrenador/a

 

Millor esportista adaptat

 noticies fotos 7144 nfo foto

 noticies fotos 7145 nfo foto

La Nit també ha servit per lliurar reconeixements especials a les següents persones: Adolfo Borgoñó (expresident UE Castelldefels); Manel Morales (expresident Club Patinatge Castelldefels); Teresa Pedro (exmembre junta del Club Patinatge Castelldefels); Jordi Prats (entrenador i jugador Castelldefels Rugby Unión Club); Pilar Callejas (membre del Club Piragüisme Castelldefels); Pedro Tenor (jugador de golf); Yvonne Cerpa (IgaX Team, motociclisme), José de la Vega i José Menéndez (usuaris del CEM Can Roca).

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels