La novena edició de la CaCo de Sant Vicenç va aplegar més de 270 dones

Maitiña Pérez es va imposar a la distància dels 5.000 metres, mentre que Salma Manzano va guanyar en la del quilòmetre

Gran festa de l’esport femení a Sant Vicenç dels Horts. Ahir diumenge 22 de maig es va celebrar la novena edició de la CaCo, cursa atlètica exclusiva per a dones que estava emmarcada en el Dia Internacional de la Salut de les Dones. Més de 270 dones, tot un rècord, han participat després de dos anys sense celebrar aquest esdeveniment a causa de la pandèmia de la Covid-19.

caco 2

caco 3

caco 4

A la distància dels cinc quilòmetres, la vencedora va ser Maitiña Pérez, amb un temps de 23’24, seguida per Maria Beltran (23’47’’) i Eva Roca (24’28’’). D’altra banda, a la prova del quilòmetre, la guanyadora va ser Salma Manzano (7’13’’). Arlet Font (7’23’’) i Lia Ferrés (8’26’’) van acabar en segon i tercera posició respectivament.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
174

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix