Un esportista, greu per un cop de calor en la Mitja Marató de Viladecans

Imprimeix

Al jove el van atendre en primera instància els efectius del SEM, que finalment el van traslladar a l'Hospital de Bellvitge, on va quedar ingressat en estat greu

Un jove esportista es troba en estat greu en haver patit un cop de calor en una prova esportiva celebrada ahir diumenge a Viladecans, jornada en la qual es va batre, amb 38,5 graus, la temperatura màxima registrada a Catalunya en un mes de maig.

Fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van informar que, a conseqüència de les altes temperatures, un home jove que participava en la sisena edició de la Mitja Marató de Viladecans va patir un cop de calor sobre dos quarts d'una del migdia. A l'esportista el van atendre en primera instància els efectius de tres unitats del SEM, que finalment el van traslladar a l'Hospital de Bellvitge, on va quedar ingressat en estat greu.

FTWw8UBXwAYw1v

Aquest succés va coincidir amb el dia en què es va aconseguir el punt més alt de l'episodi de calor que afecta Catalunya des de fa dies, jornada en la qual, amb 38,5 graus, es va assolir el rècord de temperatura registrada pel servei Meteocat en un mes de maig.

Els guanyadors

Rafa García, de l’Ultratarats, va ser el guanyador de la prova dels 22 quilòmetres amb un temps d’1h52’51’’. En la categoria femenina, la primera classificada fou Esperanza Blázquez (Unknown, 2h18’44’’). D’altra banda, a la distància dels 10 quilòmetres, Carlos Gámez (Konsports, 45’10’’) i Núria González (CE Garraf Runners, 57’08’’) van creuar en primer lloc la línia d’arribada.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-EyD