L’alcalde de Castellví rep els integrants de la Fundació Rosella

Imprimeix

L’equip d’esportistes de la Fundació Rosella que va participar, ara fa uns dies, als Special Olympics 2012, va obtenir una edició més uns resultats molt positius de la seva experiència esportiva i va aconseguir dos ors, quatre argents i un bronze, juntament amb diverses medalles per participació. Els integrants de l’equip van mostrar les seves medalles a l’alcalde de Castellví, Lluís Tomàs, que s’havia compromès a visitar-los un cop acabada la competició per conèixer de primera mà l’experiència viscuda pels i les esportistes de la Fundació Rosella, situada al barri castellvinenc de Miralles.

Els dos ors els van obtenir en la modalitat de petanca, una especialitat en què la Fundació Rosella també es va endur dos argents. L’equip castellvinenc va obtenir dos argents més en atletisme i un bronze en aquesta mateixa modalitat.

L’equip dels Special Olympics el van integrar 15 esportistes i quatre entrenadors. Dotze dels esportistes van prendre part en les competicions de petanca, agrupats en quatre tripletes, i la resta d’esportistes van participar en proves d’atletisme (llançament de pes, 200 metres i salt de longitud).

Els Special Olympics d’aquest 2012, any del 20è aniversari d’aquest esdeveniment esportiu, es van celebrar a Vilanova i la Geltrú, i segons l’organització, hi van participar 1.200 esportistes, 300 monitors i monitores, 50 persones de l’organització i 550 voluntaris i voluntàries, que sumen un total de 2.100 persones a la família dels Special Olympics 2012.

Marçal Fontanals - ACdR / Foto: ACdR