L’alcalde de Castellví rep els integrants de la Fundació Rosella

L’equip d’esportistes de la Fundació Rosella que va participar, ara fa uns dies, als Special Olympics 2012, va obtenir una edició més uns resultats molt positius de la seva experiència esportiva i va aconseguir dos ors, quatre argents i un bronze, juntament amb diverses medalles per participació. Els integrants de l’equip van mostrar les seves medalles a l’alcalde de Castellví, Lluís Tomàs, que s’havia compromès a visitar-los un cop acabada la competició per conèixer de primera mà l’experiència viscuda pels i les esportistes de la Fundació Rosella, situada al barri castellvinenc de Miralles.

Els dos ors els van obtenir en la modalitat de petanca, una especialitat en què la Fundació Rosella també es va endur dos argents. L’equip castellvinenc va obtenir dos argents més en atletisme i un bronze en aquesta mateixa modalitat.

L’equip dels Special Olympics el van integrar 15 esportistes i quatre entrenadors. Dotze dels esportistes van prendre part en les competicions de petanca, agrupats en quatre tripletes, i la resta d’esportistes van participar en proves d’atletisme (llançament de pes, 200 metres i salt de longitud).

Els Special Olympics d’aquest 2012, any del 20è aniversari d’aquest esdeveniment esportiu, es van celebrar a Vilanova i la Geltrú, i segons l’organització, hi van participar 1.200 esportistes, 300 monitors i monitores, 50 persones de l’organització i 550 voluntaris i voluntàries, que sumen un total de 2.100 persones a la família dels Special Olympics 2012.

Marçal Fontanals - ACdR / Foto: ACdR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix