El Baix Llobregat tornarà a acollir la reVolta

Imprimeix

Diversos municipis de la comarca veuran el pas d’una cursa ciclista femenina que aplegarà diversos equips nacionals i internacionals el 29 de maig

La nostra comarca tornarà a ser protagonista de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya. Arriba a la seva tercera edició -se celebrarà el pròxim 29 de maig-, on Sant Cugat serà l’epicentre d’una cursa que aplegarà diversos equips nacionals i internacionals.

FSZ pPnXsAYX 66

A banda de Cofidis i Massi-Tactic, el nivell esportiu de la prova estarà assegurat amb la presència d’altres equips UCI de l’estat espanyol com el Team-Farto BTC gallec i ciclistes d’altres equips com el Río Miera-Cantabria Deporte, l’Eneicat-RBH Global o el Bepink italià. Altres equips nacionals com el català Catema.cat, Zaaf Pro Cycling, les gallegues del Kiwi Atlántico-Louriña i ciclistes dels equips catalans Genesis, Tot-net Terrassa i Costa Brava Mediterranean Foods tampoc es perdran una cita que serà puntuable pel calendari de la Copa Catalana de fèmines. Un any més, entre el nombrós grup de participants que s’esperen a la reVolta també hi haurà presència internacional amb equips de França, Portugal i Colòmbia.

7fe64 1

La reVolta repetirà el recorregut que tan bon resultat va oferir el darrer 2021, amb 97,1 quilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a l’Avinguda Pla de Vinyet de Sant Cugat del Vallès que posarà a prova les participants. Els ports puntuables de l’Alt de Capçuda (tercera categoria) i l’Alt de la Creu de l’Aragall (primera categoria), aquest últim coronat a uns 30 quilòmetres de la línia d’arribada, faran la selecció en un recorregut que transcorre per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès.

Redacció / Fotos: VCC-Aj. Sant Cugat