El CGE Les Moreres lidera la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística

Imprimeix

La santjoanenca Alba Petisco, integrant del club espluguí, va ser primera en la classificació individual en la segona jornada que es va celebrar a Gijón

Del 7 al 8 de maig es va celebrar en el Palau d'Esports de la Guia “President Adolfo Suárez” de Gijón la segona jornada de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina. A la Primera Divisió, el Club Egiba de Manresa va liderar la classificació per equips després d'imposar-se amb un total de 191.233 punts, seguides pel CE Xelska de Palma de Mallorca, amb 188.467 punts. La tercera posició va ser per al CGE Les Moreres (Esplugues de Llobregat), amb 185.166 punts.

lesmoreres 2

En la classificació individual de Primera Divisió, la santjoanenca Alba Petisco (CGE Les Moreres, CAT) es va proclamar vencedora amb 49.900 punts, seguida per Emma Fernández, del CEGAD Los Cantos Alcorcón de Madrid, amb 48.900, i el bronze fou per a Lorena Medina, de l’Egiba, amb 48.600 punts.

lesmoreres 3

En la suma de punts de la primera i segona jornada, el CGE Les Moreres encapçala la classificació, seguit pel CE Xelska i el Club Egiba, segon i tercer respectivament.

Redacció / Fotos: RFEG