Lucas Alonso i Encarna Núñez guanyen la XXII Cursa Delta Prat

La prova atlètica, que tornava al circuit urbà després de dos anys d’absència, va aplegar un miler de corredors

El corredor barceloní Lucas Alonso (Urban Atletics), amb un temps de 32’19’’, i la gironina Encarna Núñez (CA Vic), amb 36’40’’ s'han imposat en els 10km de la vint-i-dosena edició de la Cursa Delta Prat, que ahir al matí es va disputar en aquesta ciutat amb uns 1.100 corredors en la sortida.

3.- Trini Serrano López, 39' 36''

La cursa de deu quilòmetres tornava al circuit urbà pratenc després de dos anys d'absència, i Lucas Alonso es va imposar en un atapeït final per set segons a Francesc Carmona (CA Igualada), segon amb 32'26''. En categoria femenina, la veterana corredora de Roses, Encarna Núñez, va dominar totalment, amb gairebé dos minuts i mig d'avantatge sobre la menorquina Laura Ruidavets (39'06'').

delta 2

En els cinc quilòmetres, la victòria en categoria masculina va ser per a l'egarenc Redouan Ronaz (EsdiversTeam), amb 15’39’’, i la badalonina Marta Mesalles (FondiesTeam), amb 19’12’’, va ser la més ràpida entre les dones.

3.- Paula López Castillo, 19' 34''

La calor que han suportat els corredors ha impedit que s'hagin millorat els rècords, tant de 5km, a poder de David Campo, amb 14’56’’, i Gemma Barrachina, amb 16’24’’, com els de 10 m, que ostenten Sergio Enriquez i José Luis Blanco, amb un temps de 31’30’’ en categoria masculina, i Hasna Bahom, amb 34’47’’, en femenina. També s’han celebrat proves d’altres categories.