El CN Sant Feliu s'estrena a la Copa Federació de waterpolo

Imprimeix

Els dos equips sèniors s’estrenaran a la competició que tancarà la temporada a domicili

Després d'una Lliga de Divisió d'Honor que va acabar a principis d'abril, el waterpolo català s'ha quedat orfe de competició local en categoria absoluta. Ara només queden els compromisos internacionals de les seleccions i les seves respectives preparacions i la Champions League del Zodiac CNAB, per aquest motiu la FCN posa en marxa la Copa Federació, amb participació baixllobregatina, tant en categoria de Divisió d'Honor Masculina, com en Divisió d'Honor femenina i la de 1a, 2a i 3a Divisió masculina. 

 S2I0895 0

La Divisió d'Honor masculina i la femenina comencen aquest cap de setmana i es jugarà en un format senzill de lliga a una sola volta. En el cas de la Copa Federació de 1a, 2a i 3a Divisió es jugarà en format copa amb vuitens de final, quarts de final, semifinals i final. Aquesta competició començarà una setmana més tard, serà el 14 de maig. 

El CN Sant Feliu serà l’únic representant de la comarca a la màxima categoria. L’equip masculí s’estrenarà a la piscina del CN Terrassa, mentre que el femení ho farà també a domicili davant el CN Catalunya.

Redacció / Fotos: AMB