La CaCo de Sant Vicenç dels Horts arriba a la novena edició

Imprimeix

És una cursa atlètica només per a dones de totes les edats

La Regidoria de Feminisme de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, conjuntament amb el Complex Esportiu Municipal–Piscina Montserrat Canals, organitza la novena edició CaCo (Caminar o Córrer) per a nenes, noies i dones amb motiu del Dia Internacional de la Salut de les Dones. Serà el proper 22 de maig partir de les 9 h i el punt de sortida i arribada serà la Pista Polivalent Municipal de Francesc Macià (cruïlla del carrer de Sant Joan Bosco amb del Ribot).

CaCo llibret22 ONLINE

Hi haurà dues curses: una d’1 Km per a nenes de fins a 9 anys (venda anticipada: 4€)  i una altra de 5 km (venda anticipada: 7€), per a noies i dones a partir de 10 anys.

L’objectiu d’aquesta activitat és doble: per una banda, fomentar la pràctica de l’esport i un estil de vida saludable entre les dones i, per l’altra, visibilitzar-les a l’espai públic i que se’l facin seu, sense temors ni prejudicis”, explica la regidora de Feminisme, Patricia Higueras.

 igp1417

Hi haurà un reconeixement especial per a les tres primeres classificades en la classificació absoluta; les tres primeres classificades en cadascuna de les categories tindran trofeu i hi haurà altres obsequis. Cal haver formalitzat correctament la inscripció per tenir dret al premi corresponent.

Les inscripcions es poden fer a través dels canals següents:

Entrenaments gratuïts

Totes les persones que vulguin posar-se en forma per fer front a la cursa, es poden apuntar de franc als entrenaments que organitza l’entitat Espai de Corredores. Són:

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts